fbpx
Akcija

Maltos Margainio sėklos 1kg.

536 ParduotaTurime

8.99 

Tikrojo Margainio sėklos yra gerai žinomos dėl silymarino, aktyvaus komponento, kuris teigiamai gali paveikti kepenų sveikatą, tačiau jos taip pat gali turėti įvairių kitų maistingųjų medžiagų, kurios gali būti naudingos žmogaus organizmui.

Sudedamosios dalys: 100% tikrojo margainio sėklos
Kilmės šalis: Lenkija / Grynasis kiekis 1kg.

Maistinė vertė 100g.:
Energetinė vertė 1657kj/402kcal;
Riebalai 34g. (Iš kurių sočIųjų riebalų 4,8g.);
Angliavandeniai 1,5g. (Iš kurių cukrus 1,1g.);
Skaidulinės medžiagos 41g.; baltymai 20g.;
Druska 0,02g.

Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje

Turime

Pridėti į sąrašą

Margainio Sėklos – Gamtos Dovana Kepenų Sveikatai

Margarinio sėklos, žinomos kaip Milk Thistle seeds, yra augalas, kurio sėklos gana ilgą laiką vertinamos dėl savo galimai naudingų savybių sveikatai. Šios sėklos, turinčios charakteringas baltas plunksneles ir aiškų sėklų paviršių, gali būti neatsiejamos nuo augalų šeimos, į kurią priskiriamas margainis.

Be naudingų savybių, kurias šios sėklos siūlo žmonių sveikatai, jos taip pat yra dalis daugelio tradicinių kultūrų virtuozų ir istorijų dėl potencialaus poveikio organizmui. Nors jų vaidmuo buvo daugiau susijęs su gyvenimo kokybės palaikymu nei gydymu, margainio sėklos kelia didelį susidomėjimą dėl įvairių jų potencialių privalumų.

Maistingųjų Medžiagų Turinys Margainio Sėklose

Margarinio sėklos gali pasižymėti įvairių maistingųjų medžiagų gausa, kurios suteikia jiems vertingų savybių organizmui.

1. Silymarinas – Pagrindinis Komponentas: Margarinio sėklose yra silymarino, aktyvaus augalinio komponento, kuris dažnai yra laikomas svarbiausiu margainio sėklų privalumu. Šis flavonoidas yra pripažintas dėl savo potencialaus teigiamo poveikio kepenų sveikatai ir gebėjimo apsaugoti kepenų ląsteles nuo kenksmingų faktorių.

2. Antioxidantai ir Flavonoidai: Be silymarino, margarinio sėklose gausu antioksidantų ir flavonoidų. Šios bioaktyvios medžiagos padeda organizmui kovoti su laisvaisiais radikalais, kurie gali sukelti ląstelių pažeidimus ir prisidėti prie sveikos imuninės sistemos.

3. Aminorūgštys ir Vitaminai: Šios sėklos yra geras aminorūgščių šaltinis, kurių organizmas naudoja baltymų sintezei ir ląstelių atstatymui. Be to, jose randama vitaminų, įskaitant vitamino E ir vitamino K kiekius, kurie yra svarbūs sveikai odaI ir kraujotakai.

4. Mineralai, Tokie Kaip Geležis ir Selenas: Margarinio sėklose yra įvairių mineralų, tokių kaip geležis ir selenas. Geležis yra svarbus kraujo sudėtyje, o selenas gali būti svarbus antioksidantų aktyvavime.

Kaip Naudoti Margainio Sėklas

Margarinio sėklos gali būti įtrauktos į kasdienę mitybą įvairiais būdais, siekiant pasinaudoti jų galimais pranašumais sveikatai.

1. Reikia susimalt: Jei sėklas turite nemaltas, prieš naudojant reikia susimalti. Iš nemaltų sėklų galima išsispausti aliejų.

2. Sėklų Papildymas Maistui: Sėklų pabarstymas ant salotų, grūdų, košių ar kitų patiekalų gali būti paprastas būdas įtraukti margainio sėklas į kasdienį maistą. Jų subtilus skonis gali pridėti sūrumo ir gali būti puiki papildo sveikai mitybai.

3. Sultinys ar Arbata: Margarinio sėklų sultinys ar arbata gali būti paruošta iš sėklų, leidžiant joms pasidaryti tirštai ir praturtinti skysčius su naudingomis medžiagomis. Ši sultinio forma gali būti lengvai įtraukta į kasdienę rutiną.

4. Sveikatos Papildymas: Dėl jų galimo poveikio kepenims, žmonės gali naudoti margainio sėklas kaip sveikatos papildymą, siekdami palaikyti ar pagerinti kepenų funkciją ar detoksikaciją.

5. Gaminimas su Kitais Ingredientais: Margarinio sėklas galima pridėti kaip ingredientą į įvairius receptus, pavyzdžiui, duonos tešlas, uogienės ar kita virtuvės kūryba.

__________________________

INFORMACIJA APIE ALERGENUS

Supakuota aplinkoje kurioje buvo pakuojami kiti produtai, kuriuose yra glitimo, žemės riešutų, sojų, įvairių riešutų, sezamo.

PASTABA – produkto nuotraukos yra iliustracinės. Produktas gali skirtis nuo galutinės prekės išvaizdos.

Pradėkite rašyti ir paspauskite Enter, kad ieškotumėte

Krepšelis